Publikas

Publikas

Įvertinimas(73)

Adresas

Gedimino pr. 39, Vilnius

Telefonas

8-684-87002

Darbo laikas

  • Pir 10:00
    -
    01:00
  • Ant 10:00
    -
    01:00
  • Tre 10:00
    -
    01:00
  • Ket 10:00
    -
    01:00
  • Pen 10:00
    -
    02:00
  • Šeš 13:00
    -
    02:00
  • Sek 13:00
    -
    01:00

Dienos pietūs

11:00 - 15:00

Apie Publikas

Restoranas Publikas įsikūręs pagrindinėje Vilniaus gatvėje, Gedimino prospekte, o tiksliau jo trečiojoje dalyje, kuri ribojasi su istorine Lukiškių aikšte ir Žvėryno tiltu. Einantiems pro šalį, per erdvius restorano langus, sunku nepastebėti išskirtinio interjero. Interjeras kurtas gerai apgalvojant kiekvieną detalę ir spalvų koloristiką. Erdvė padalinta į keturias skirtingas zonas, prancūziškais pavadinimais Salle d’art, Salle a’manger, Bar aperol spritz ir Haute cuisine.rn

Salle d’art tai unikalus projektas, leidžiantis restorano ,,Publikas,, svečiams besimėgaujant maistu ir gėrimais apžiūrėti vis naujas profesionalių bei perspektyvių fotomenininkų parodas. Patikusį foto kūrinį galite įsigyti.

Salle a’manger kviečia apsilankyti tuos svečius, kurie nori elegantiško interjero, ramesnės aplinkos ir pasimėgauti graikiškos, itališkos ir prancūziškos virtuvės patiekalais. Salė puošta Andy Warhol pop art meno kūriniais.

Kokteilių mėgėjai laukiami Bar aperol spritz bare, kuriame galėsite išbandyti tokius kokteilius kaip Bellini, Memosa, o gal ir mūsų ypatingą kokteilį Vilniaus asilas?

Nėra geresnio  meto paragauti Publiko kokteilių nei per Aperityvo valandas darbo dienomis nuo 17.00 iki 18.30, o jei nepavyks galbūt reikėtų rezervuoti staliuką šeštadienio vakare kai koncertuos tikrų italų grupė Zezigrad? Įėjimas nemokamas.

Publikas siūlo ankstyvus pusryčius nuo 7.00 ryto ir vėlyvus pusryčius savaitgaliais nuo 11.00. Kas gali būti geriau už skrudintas bulvytes su naminiu Publiko padažu ir Benedikto arba Florentino kiaušiniais? Taip pat, vėlyvų pusryčių kokteiliai stebina kainomis. Visi kokteiliai už 2,95 eur. Ar kada ragavote Bacon bloody mary?

Dienos pietūs nuo 11. 00 darbo dienomis, kurių metu Jus stebins Publiko šefas -Mindaugas Kozlovas, vis naujais, Viduržemio jūros patiekalais. Mindaugas įgijo patirties daugelyje Europos viduržemio šalių aukščiausio lygio restoranuose.

Restoranas Publikas labai laukia visų, kuriuos galėsime pavaišinti savo ypatingaisiais Merkurijaus makaronais, Publiko kepsniu ar Publiko ypatinguoju mėsainiu, o jei esate žuvies mėgėjas privalote išbandyti Publiko žuvienę.