La Boheme

La Boheme

Įvertinimas(308)

Adresas

Šv. Ignoto 4/3, Vilnius

Telefonas

8-657-56270

Darbo laikas

  • Pir 11:00
    -
    24:00
  • Ant 11:00
    -
    24:00
  • Tre 11:00
    -
    24:00
  • Ket 11:00
    -
    01:00
  • Pen 11:00
    -
    02:00
  • Šeš 12:00
    -
    02:00
  • Sek 12:00
    -
    22:00

Dienos pietūs

11:30 - 15:00

La Boheme meniu

  • Tapas

    • TAPAS LĖKŠTĖ NR. 1

      Mėlynasis sūris, mūsų marinuotos juodosios alyvuogės, pusiau džiovinti pomidoriukai, baltojo ančiuvio ir alyvuogės vėrinukas, Sobrasada, lietuviškas tepamas sūris.

      12.00 €
    • TAPAS LĖKŠTĖ NR. 2

      Tete de Moine, Chorizzo dešra, žalios alyvuogės, artišokai, Semicurado al vino, paštetas.

      12.00 €
    • Trijų sūrių spurgos su paprikiniu padažu (5 vnt.)

      5.00 €
    • Keptos chorizo dešrelės Pinot Noir padaže

      5.00 €
    • Keptas ožkos sūris su medumi ir citrina

      4.00 €
    • Parmigiano sūrio suflė

      4.00 €
    • Lietuviškos sraigės, paruoštos burgundiškai (6 vnt.)

      6.00 €
    • Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės

      3.00 €
    • Žaliosios alyvuogės

      3.00 €
    • Keptos žaliosios alyvuogės

      3.00 €
    • Ispaniškų mėsų lėkštė

      6.00 €
  • Sūris

    • Mėlynasis

      Lietuviškas pusiau kietas sūris su mėlynu pelėsiu, pagamintas iš nepasterizuoto karvės pieno. Švenčionių rajonas - 60 g.

      3.00 €
    • Razumnos

      Lietuviškas karvių pieno sūris. Gaminamas tik iš šviežio pieno. Brandinama Dargužiuose ir siūlomas 4-6 savaičių amžiaus - 80 g.

      3.00 €
    • Semicurado al Vino

      Pusiau minkšas ožkos pieno sūris, 35 dienas mirkytas raudoname vyne - 80 g.

      3.00 €
    • Tete de Moine

      Gaminamas iš nepasterizuoto karvės pieno, pusiau kietas sūris. Brandinamas mažiausiai 2,5 mėn. - 50 g.

      3.00 €
    • SŪRIŲ LĖKŠTĖ

      Patiekiama su mūsų gamybos abrikosų džemu.

      12.00 €
  • Bruschetta

    • Buschetta su Chorizo dešra, ožkos sūriu bei raudonąja paprika (2 vnt.)

      3.50 €
    • Buschetta su Brie sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais (2 vnt.)

      3.50 €
    • Buschetta su pomidorų pasta ir Serrano kumpiu, įtrinta česnaku (2 vnt.)

      3.50 €
    • Buschetta su tepama dešra Sobrasada, krevetėmis ir jalapeno pipiru (2 vnt.)

      3.50 €
    • Buschetta su lašiša ir švelniu Mascarpone sūriu, pagardinta graikiniu riešutų užtepu (2 vnt.)

      3.50 €
    • BRUSKETŲ LĖKŠTĖ (visų po 1 vnt.)

      9.00 €
  • Tapenade

    • TAPENADE RINKINYS SU PRANCŪZIŠKO BATONO SKREBUČIAIS

      Išsirink 3 skonių: Marinuotos daržovės su citrinos sulčių šlakeliu Ispaniška tepama dešra Sobrasada Rūkyta skumbrė su žaliaisiais žirneliais Smulkinta vištiena su grietinėle ir ropiniais svogūnais Ricotta sūris su šviežiais žalumynais Saulėje džiovinti pomidorai su kaparėliais Mascarpone ir gorgonzola sūriai su graikiniais riešutais

      4.50 €
  • Užkandžiai

    • Austrės Creuses fine de claire marenne Nr. 2

      2 vnt. - 6.00 EUR; 6 vnt. - 17.00 EUR.

      6.00 €
    • Lietuviškos sraigės, paruoštos burgundiškai (6 vnt.)

      6.00 €
    • Foie gras (keptos ančių kepenėlės)

      Patiekiamos ant skrebučio su karamelizuotais obuoliais ir mūsų gamybos pomidorų džemu.

      8.00 €
    • Burokėlių carpaccio su keptu ožkos sūriu, bei Barolo vyne virtomis mėlynėmis

      6.00 €
    • Aštuonkojo carpaccio su pankoliu bei Yuzu alyvuogių aliejumi

      8.00 €
    • Jautienos carpaccio su artišokais ir kapariais

      7.00 €
    • Konjakinis namų gamybos paštetas su svogūnų uogiene ir cukatais

      6.00 €
  • Salotos

    • Burratos sūrio salotos su šv. pomidorų kapotiniu ir kalendros sėklomis

      8.00 €
    • Cezario salotos su ant grotelių kepta vištienos krūtinėle

      6.00 €
    • Salotos su ant grotelių kepta jautienos filė, medaus ir sezamų padažu

      7.00 €
    • Salotos su plėšyta antiena, garstyčių bei medaus padažu

      7.00 €
    • Bolivinių balandų salotos su cukinija ir džiovintimis spanguolėmis

      6.00 €
  • Sriubos

    • Kreminė mascarpone sūrio sriuba su krevetėmis

      6.00 €
    • Prancūziška svogūnų sriuba su skrebučiu

      5.00 €
    • Tiršta žiedinių kopūstų sriuba su kanapių sėklomis bei kokosų aliejumi

      6.00 €
  • Pirmieji patiekalai

    • Parmigiano sūrio suflė, patiekiama su smidrais

      6.00 €
    • Midijos alla provancale (500 g) patiekiamos su belgiškomis bulvytėmis

      13.00 €
    • Casarecce makaronai su briedžiukais ir Pinot noir vyno padažu

      8.00 €
    • Risotto su miško grybais

      8.00 €
    • Spaghetti su jūros gėrybėmis

      9.00 €
    • Paella valenziana

      Ispaniškas ryžių, vištienos ir jūros gėrybių troškinys, 2 asm. 45 min.

      16.00 €
  • Antrieji patiekalai

    • Vištiena normandiškai su sidro padažu, karamelizuotomis morkomis bei grybais

      9.00 €
    • Lietuviškos jautienos fillet mignon patiekiamas su pakeptais vyšniniais pomidorais ir žirnių ankštimis

      18.00 €
    • Lėtai vyne troškintas jaučio žandas, patiekiamas su perlinėmis kruopomis

      15.00 €
    • Confit de canard (antienos šlaunelė) su apkeptomis bulvytėmis, vyne virta kriauše bei bruknių padažu

      15.00 €
    • Keptas aštuonkojo čiuptuvas su saldžia bulve ir chorizo dešra

      17.00 €
    • Karamelizuotas lašišos kepsnys, patiekiamas su perliniu kuskusu bei burokėlių musu

      14.00 €
    • Jūros ešerys, keptas jūros druskoje

      16.00 €
  • Desertai

    • Šokoladinis musas su greipfrutais

      4.00 €
    • Karamelizuotas kriaušių pyragas

      Gaminamas apie 25 min.

      6.00 €
    • Ledai su alyvuogių aliejumi ir Maldon druska

      3.00 €
    • Šokoladinis suflė su ledais

      4.00 €
    • Creme Brulee

      4.00 €
    • Migdolinis vaisių kokteilis

      4.00 €