Publikas

Publikas

Įvertinimas(259)

Adresas

Gedimino pr. 39, Vilnius

Telefonas

8-646-35595

Darbo laikas

  • Pir 11:00
    -
    23:00
  • Ant 11:00
    -
    23:00
  • Tre 11:00
    -
    23:00
  • Ket 11:00
    -
    23:00
  • Pen 11:00
    -
    02:00
  • Šeš 11:00
    -
    02:00
  • Sek 13:00
    -
    23:00

Dienos pietūs

11:00 - 15:00

Publikas meniu

  • Sriubos

    • Publiko žuvienė

      Tiršta žuvies ir jūros gėrybių sriuba gardinta šafranu, džiūvesėliais ir aioli padažu

      5.00 €
    • Jeruzalės artišokų sriuba

      Trinta jeruzalės artišokų sriuba, patiekama su saliero traškučiais

      4.00 €
  • Salotos

    • Kajuno salotos

      Kajuno prieskoniuose keptos daržovės su lašiša, patiekiamos su dienos kruopomis ir šviežia bandele

      8.00 €
    • Krevečių salotos

      Keptų krevečių - daržovių salotos, patiekiamos su lęšiais, benedikto kiaušiniu ir Šono Konoro padažu

      9.00 €
    • Halloumi sūrio salotos

      Šiltos halloumi sūrio salotos, patiekiamos su keptomis daržovėmis, lęšiais ir tzatziki padažu

      7.50 €
  • Makaronai

    • su pesto padažu

      Spaghetti makaronai su Publiko pesto padažu ir parmezano sūriu

      4.00 €
    • Su vištiena

      Penne makaronai su vištienos krūtinėle, marsala vyno padažu, šalaviju ir parmezano sūriu

      7.50 €
    • Su veršiena

      Fettuccine makaronai su veršiena, špinatais ir triufelio pasta, baltojo vyno ir grietinėlės padaže

      9.50 €
    • Su jūros gėrybėmis

      Tagliatelle makaronai su jūros gėrybėmis, balto vyno bei grietinėlės padaže

      9.50 €
  • Žuvis

    • Šviežiai kepta dorada

      Kepta dorada, gardinta čimičiuri padažu, patiekiama su virtomis mažomis bulvytėmis

      14.00 €
    • Lašišos filė

      Lašišos filė sviesto ir laimo padaže, patiekiama su juodaisiais ryžiais, krienų putėsiais ir žalio agurko salotomis

      9.00 €
    • Publiko krevetės

      Krevetės šafrano padaže pateikiamos su rissoto ryžiais

      12.50 €
  • Mėsa

    • Veršienos Saltimbocca

      Veršienos kepsnys, gardintas šalavijais ir serano kumpiu, tiekiamas Marsala vyno padaže su virtomis mažomis bulvytėmis

      12.00 €
    • Jautienos išpjovos kepsnys

      Jautienos išpjovos kepsnys, patiekiamas su kepintomis daržovėmis, raudonojo vyno ir bernaise padažu bei pastarnokų muslinu

      8.00 €
    • Jaučio žandas Rossini

      5 dienas marinuotas ir žemoje temperatūroje keptas jautienos žandas, patiekiamas su triumų ir bulvių piurė

      10.00 €
    • Kiaulienos konfit

      Žemoje temperatūroje kepta kiaulienos šoninė, patiekiama su aluje raugintais kopūstais, mažomis bulvytėmis ir krienų putėsiais

      10.00 €
    • Klasikinis burgeris

      Klasikinis jautienos burgeris, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir Publiko padažu

      8.50 €
  • Užkandžiai

    • Skrudinta mocarela

      Keptas mocarela sūris, pagardintas kreminiu balzaminio acto padažu

      4.50 €
    • Midijos Cozze Gratinate

      Žaliosios midijos, užkeptos su prieskoninių žolelių džiūvėsėliais ir parmezano sūriu

      6.00 €
    • Bruschetta Con Gamberetti

      Bruschetta duonelė, patiekiama su krevetėmis, krienais ir Cremefine Fraiche grietinėle

      5.00 €
    • Lašišos poke bowl

      Sojos padaže marinuota lašiša, patiekiama su juodaisiais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis

      6.00 €
    • Traškūs vištienos sparneliai

      Traškūs Teryaki padaže marinuoti vištienos sparneliai su naminiu česnakiniu padažu

      6.00 €
    • Užkandžių rinkinys prie vyno

      Prosciutto kumpis, mocarela, 3 rušių saliamis, graikiškos alyvuogės be kaulo ir bruschetta duonelė su saulėje džiovintų pomidorų užtepėle

      10.00 €
  • Desertai

    • Tiramisu

      Itališkas desertas su maskarponės sūriu ir sausainiais, pagardintas kakavos pudra

      4.00 €
    • Kepti Oreo sausainiai

      Keptų Oreo sausainių desertas, patiekamas su karameliniu padažu ir ledais

      4.00 €
    • Pavlova

      Desertas su vaniliniais ledais, morengais ir grietinėle, pagardintas naminiu braškių padažu

      4.50 €