
Publikas

Įvertinimas(259)
8-646-35595
Dienos pietūs
11:00 - 15:00Tiršta žuvies ir jūros gėrybių sriuba gardinta šafranu, džiūvesėliais ir aioli padažu
Trinta jeruzalės artišokų sriuba, patiekama su saliero traškučiais
Kajuno prieskoniuose keptos daržovės su lašiša, patiekiamos su dienos kruopomis ir šviežia bandele
Keptų krevečių - daržovių salotos, patiekiamos su lęšiais, benedikto kiaušiniu ir Šono Konoro padažu
Šiltos halloumi sūrio salotos, patiekiamos su keptomis daržovėmis, lęšiais ir tzatziki padažu
Spaghetti makaronai su Publiko pesto padažu ir parmezano sūriu
Penne makaronai su vištienos krūtinėle, marsala vyno padažu, šalaviju ir parmezano sūriu
Fettuccine makaronai su veršiena, špinatais ir triufelio pasta, baltojo vyno ir grietinėlės padaže
Tagliatelle makaronai su jūros gėrybėmis, balto vyno bei grietinėlės padaže
Kepta dorada, gardinta čimičiuri padažu, patiekiama su virtomis mažomis bulvytėmis
Lašišos filė sviesto ir laimo padaže, patiekiama su juodaisiais ryžiais, krienų putėsiais ir žalio agurko salotomis
Krevetės šafrano padaže pateikiamos su rissoto ryžiais
Veršienos kepsnys, gardintas šalavijais ir serano kumpiu, tiekiamas Marsala vyno padaže su virtomis mažomis bulvytėmis
Jautienos išpjovos kepsnys, patiekiamas su kepintomis daržovėmis, raudonojo vyno ir bernaise padažu bei pastarnokų muslinu
5 dienas marinuotas ir žemoje temperatūroje keptas jautienos žandas, patiekiamas su triumų ir bulvių piurė
Žemoje temperatūroje kepta kiaulienos šoninė, patiekiama su aluje raugintais kopūstais, mažomis bulvytėmis ir krienų putėsiais
Klasikinis jautienos burgeris, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir Publiko padažu
Keptas mocarela sūris, pagardintas kreminiu balzaminio acto padažu
Žaliosios midijos, užkeptos su prieskoninių žolelių džiūvėsėliais ir parmezano sūriu
Bruschetta duonelė, patiekiama su krevetėmis, krienais ir Cremefine Fraiche grietinėle
Sojos padaže marinuota lašiša, patiekiama su juodaisiais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis
Traškūs Teryaki padaže marinuoti vištienos sparneliai su naminiu česnakiniu padažu
Prosciutto kumpis, mocarela, 3 rušių saliamis, graikiškos alyvuogės be kaulo ir bruschetta duonelė su saulėje džiovintų pomidorų užtepėle
Itališkas desertas su maskarponės sūriu ir sausainiais, pagardintas kakavos pudra
Keptų Oreo sausainių desertas, patiekamas su karameliniu padažu ir ledais
Desertas su vaniliniais ledais, morengais ir grietinėle, pagardintas naminiu braškių padažu