
Įvertinimas(632)
8-675-41191
Dienos pietūs
12:00 - 16:00Virtuvės virtuozas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, savo restorane “Amandus” subūrė kūrybingą ir jaunatvišką komandą ir kartu kuria tobulas patirtis degustacinių vakarienių metu. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną ir stebina akis savo estetika bei kūrybišku patiekimu, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų.
Pirmajame „Amandus“ aukšte a la carte meniu restoranas dirba kasdien nuo 12 iki 23 val.
Kiekvieną mėnesį pristatomas naujas degustacinis meniu, vakarienės vyksta restorano rūsyje, antradieniais – šeštadieniais nuo 19 val.