Pomodoro

Pomodoro

Įvertinimas(41)

Adresas

P. Lukšio g. 32, Vilnius

Telefonas

8-652-76777

Darbo laikas

  • Pir 08:00
    -
    22:00
  • Ant 08:00
    -
    22:00
  • Tre 08:00
    -
    22:00
  • Ket 08:00
    -
    23:00
  • Pen 08:00
    -
    23:00
  • Šeš 09:00
    -
    23:00
  • Sek 10:00
    -
    22:00

Dienos pietūs

12:00 - 15:00

Apie Pomodoro

„Pomodoro“ restoranų išskirtinumas  - maistas ruošiamas šviežiai ir tik svečiui užsakius.  Tai ne pašildomi, ar centralizuotai gaminami, transportuojami patiekalai. Pristatydami savo valgiaraštį, tai ir norime priminti savo lankytojams.  Restorano lankytojai kviečiami įvertinti retorane gaminamų itališkų makaronų bei koldūnų („Ravioli“) patiekalų su įvairiausiais padažais, itališkos picos, įvairių mėsos, žuvies, jūrų gėrybių patiekalų, desertų. 

 

Pagrindiniai produktai, kurie mūsų picoms suteikia traškumo, purumo ir elastingumo, salotoms ir kitiems patiekalams gaivumo, rankų darbo makaronams ar itališkiems koldūnams ypatingumo: aliejus, miltai, pomidorų padažas ir žinoma meilė.

 

 Mūsų gamybos pomidorų padažas picoms - gaminame iš aukščiausios kokybės rinktinių itališkų pomidorų, paskaniname baziliku ir aukščiausios rūšies tyru, pirmojo spaudimo „Extra Virgin“ alyvuogių aliejumi.

 

 Aukščiausios kokybės, tyras, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus suteikia mūsų patiekalams ne tik gerą skonį, aromatą, bet yra reikalingas ir labai naudingas žmogaus sveikatai. Visos picos, salotos pagardinami būtent šiuo aliejumi. 

 

Picas gaminame laikantis italų taisyklių: naudojame aukščiausios kokybės itališkus miltus skirtus picų gamybai, tyrą vandenį ir ypač tyrą aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų.

 

Mūsų pačių gamintiems „Ravioli“ labai svarbi miltų kokybė, glitumas, kviečių veislė ir vandens tyrumas. Todėl juos gaminame iš aukščiausios rūšies kietųjų grūdų miltų, šviežių kiaušinių ir tyro vandens. Ir todėl jie yra ypatingai skanūs.

 

Pirmiesiems patiekalams (pastai) naudojame itališkus „bronzinius“, 100% Apulijos kietujų kviečių makaronus.

 

Nuolatiniai „Pomodoro“ lankytojai jau įvertino tai, kad norint gauti šviežią maistą, reikia šiek tiek palūkėti. Čia kiekvienam gaminamas ir ruošiamas maistas  tik  tuomet, kada jis užsakomas.  Padažai  ruošiami kiekvienam patiekalui atskiri. Makaronai ar iItališki koldūnai („Ravioli“) verdami tik lankytojui užsakius. Taigi, natūralu, kad patiekalui pagaminti prireikia bent  10-15 minučių. Mes labai džiaugiamės, kad mūsų lankytojai vis labiau tai vertina.

 

„Pomodoro” restoranai  kviečia papusryčiauti darbo dienomis nuo 8 valandos ryto, savaitgaliais nuo 10 valandos. Pusryčių valgiaraštyje rasite sveikų košių, šviežiai keptų lietinių su įvairiais įdarais, itališkų sumuštinių, omletų, virtinukų arba tiesiog pasiūlysime itališką, tradicinį, greitą pusrytį - puodelis kavos su ką tik iškeptu traškančiu kruasanu.

„Pomodoro” restoranų  svečiai turi puikią galimybę praleisti laisvalaikį ne tik jaukioje aplinkoje, bet ir bus maloniai aptarnauti. Kviečiame dienos metu susitikti su verslo partneriais dalykinių pietų, o vakarais šauniai pasėdėti mėgstamų draugų, kolegų kompanijoje ar romantiškai praleisti vakarą. Mes pasiruošę surengti Jums šventę ne tik mūsų restoranuose, tačiau ir bet kurioje Jūsų pasirinktoje vietoje, sodyboje, nuomojamoje salėje, ar netgi Jūsų pačių namuose.