Untold Grill Stories

Untold Grill Stories

Įvertinimas(370)

Adresas

Žalgirio g. 90, Vilnius

Telefonas

+37060901445

Darbo laikas

  • Pir 08:00
    -
    19:00
  • Ant 08:00
    -
    22:00
  • Tre 08:00
    -
    22:00
  • Ket 08:00
    -
    22:00
  • Pen 08:00
    -
    22:00
  • Šeš 11:00
    -
    22:00
  • Sek 11:00
    -
    19:00

Dienos pietūs

11:00 - 15:00

Untold Grill Stories meniu

  • Užkandžiai

    • Grilyje kepti vištienos sparneliai su mėlynojo sūrio padažu.

      Grilyje kepti vištienos sparneliai su mėlynojo sūrio padažu. Mes, naudojame aptingusių amerikiečių išradimu, valgyt tik vidines sparnelių puseles. Tik tokias ir kepame.

      9.00 €
    • Kasavos bulvytės su Perujietišku Huancaina padažu.

      Valgomasis manijokas - labai įdomus ir skanus augalas. Visiškai nepanašus nei į bulvę, nei į cukiniją. Antonio sakė, kad mūsų huancaina - labai panašus į jo mamos, tik ne toks aštrus.

      7.00 €
    • Gruzdinti sūrio kąsneliai

      Naujosios Zelandijos krantuose, pritrūkę išskirtinių užkandžių, išrado patiekalą, kuris turgaus moterų išgirtas, greitai pasklido po Europą.

      6.00 €
    • Aštuonkojo užkandis su pomidorų salsa

      Atkeliavęs iš ispaniškojo karščio pripildyto Lugo miesto, todėl nenustebkite, jei, kaip ir aš, gausite antausį iš ispanės. Jei, vietoj vyno ar alaus, pasirinksite vartoti vandenį.

      7.00 €
    • Keptas Camembert sūris

      Camembert sūris ne šiaip sūris, o tikras revoliucionierius- gimęs Prancūzijos revoliucijos įkarštyje Normandijoje. Įgavęs patirties kaip ir ką daryti, nusprendė revoliuciją sukelti sūrių pasaulyje, pasitelkęs savo išskirtinį charakterį, prisipildė skoniu ir leidosi į kelionę aplink pasaulį, taip pasiekdamas ir Lietuvą. Patiekiamas su rukolos salotomis, abrikosų džemu ir uogomis

      9.00 €
    • Keptas Camembert sūris

      Camembert sūris ne šiaip sūris, o tikras revoliucionierius- gimęs Prancūzijos revoliucijos įkarštyje Normandijoje. Įgavęs patirties kaip ir ką daryti, nusprendė revoliuciją sukelti sūrių pasaulyje, pasitelkęs savo išskirtinį charakterį, prisipildė skoniu ir leidosi į kelionę aplink pasaulį, taip pasiekdamas ir Lietuvą. Patiekiamas su rukolos salotomis, abrikosų džemu ir uogomis

      9.00 €
    • Keptas Camembert sūris

      Camembert sūris ne šiaip sūris, o tikras revoliucionierius- gimęs Prancūzijos revoliucijos įkarštyje Normandijoje. Įgavęs patirties kaip ir ką daryti, nusprendė revoliuciją sukelti sūrių pasaulyje, pasitelkęs savo išskirtinį charakterį, prisipildė skoniu ir leidosi į kelionę aplink pasaulį, taip pasiekdamas ir Lietuvą. Patiekiamas su rukolos salotomis, abrikosų džemu ir uogomis

      9.00 €
    • Keptas Camembert sūris

      Camembert sūris ne šiaip sūris, o tikras revoliucionierius- gimęs Prancūzijos revoliucijos įkarštyje Normandijoje. Įgavęs patirties kaip ir ką daryti, nusprendė revoliuciją sukelti sūrių pasaulyje, pasitelkęs savo išskirtinį charakterį, prisipildė skoniu ir leidosi į kelionę aplink pasaulį, taip pasiekdamas ir Lietuvą. Patiekiamas su rukolos salotomis, abrikosų džemu ir uogomis

      9.00 €
    • Keptas Camembert sūris

      Camembert sūris ne šiaip sūris, o tikras revoliucionierius- gimęs Prancūzijos revoliucijos įkarštyje Normandijoje. Įgavęs patirties kaip ir ką daryti, nusprendė revoliuciją sukelti sūrių pasaulyje, pasitelkęs savo išskirtinį charakterį, prisipildė skoniu ir leidosi į kelionę aplink pasaulį, taip pasiekdamas ir Lietuvą. Patiekiamas su rukolos salotomis, abrikosų džemu ir uogomis

      9.00 €
    • Keptas Camembert sūris

      Camembert sūris ne šiaip sūris, o tikras revoliucionierius- gimęs Prancūzijos revoliucijos įkarštyje Normandijoje. Įgavęs patirties kaip ir ką daryti, nusprendė revoliuciją sukelti sūrių pasaulyje, pasitelkęs savo išskirtinį charakterį, prisipildė skoniu ir leidosi į kelionę aplink pasaulį, taip pasiekdamas ir Lietuvą. Patiekiamas su rukolos salotomis, abrikosų džemu ir uogomis

      9.00 €
  • Pagrindiniai patiekalai

    • UNTOLD burgeris su jautiena

      Amerikiečiai pagal statistiką suvalgo apie 50mln burgerių. Nenuostabu, kad salotos nelabai populiarios, nes vienintelė salota, kurią valgo jie, yra burgeryje. Kaip viena moteris sakė:,,Salotas valgau tam, kad likčiau liekna, o burgerį tam, kad būčiau soti. O čia viskas viename.

      7.00 €
    • Grill lietuviškas šamas

      Lietuviškas šamas nemėgsta keliauti, todėl mažai judėdamas užauga iki 5 metrų ilgio ir tampa nemažu iššūkiu žvejams. Tokiu nuo 8 iki 30kg, bet, kaip sakoma, per kančias į žvaigždes. Gal į žvaigždes ir nenukeliausite, bet tikrai pasimėgausite lietuvišku delikatesu.

      9.00 €
    • Ravioli su trumų padažu

      Bona Sforca šį patiekalą atvežė į Lietuvos didžiąją kunigaikštystę iš senosios Italijos. Kaip žinia, lietuviai - imlūs ir išradingi žmonės, pridėję slaptų ingridientų, pagamino pirmąjį koldūną, bet dabar ne apie tai. Pakalbėkime apie trumą. ,,Požemių perlai'', ,,Virtuvės brangakmeniai'', ,,Elfų obuoliai'' ar net ,,Velnio vaisiai'' - taip dažnai pristatomi brangiausi pasaulio grybai. Jų užtenka vos kelių trupinių, kad suteiktų patiekalui dievišką skonį

      7.00 €
    • BBQ kiaulienos šonkauliukai

      Retas amerikietis žino, kad BBQ pavadinimas visai galimai kilo nuo prancūzų kareivių Kanadoje ilgai kepto ožiuko ant laužo. Visas ožiukas- nuo barzdos iki uodegos- pranc. BARBE ET QUEUE. Patiekiame su Coleslaw salotomis ir saldžiosiomis bulvytėmis

      9.00 €
    • Grilyje keptas Portabello grybas su ožkos sūriu

      Portabello grybai- išskirtiniai grybai. Jų sudėtyje nėra cholesterolio. Jie yra prisotinti vitaminu D ir B bei nesuskaičiuojama daugybe mineralų. Ne veltui šis patiekalas yra vienas populiariausių vegetariškame pasaulyje. Dėmesio - rinktis gali ir ne vegetaras!

      9.00 €
    • Perujietiškai ruošta vištiena su kasavos bulvytėmis

      Peru- labai įdomi šalis ir joje gyvena daug kinų bei japonų. Vietinės virtuvės persipynė savo skoniais ir gamybos būdais. Taip gimė pusiau kiniškas, pusiau perujietiškas patiekalas

      12.00 €
    • Antienos filė su topinambų piurė

      Romos imperijos legionierių atgabentas patiekalas į Prancūziją. Žinoma, prancūzų šefai būdami ganėtinai išdidūs, pridėjo tik jų virtuvei būdingų akcentų. Kaip patys sako: "... nes kiekvienas maisto kąsnelis turi būti, tarsi prancūzės bučinys, nes mes tai darome geriausiai".

      13.00 €
    • Jautienos žandai su bulvių - trumų koše

      Kloja, paryžietė mane supažindino su šiuo patiekalu, kaip ji pati minėjo: " Šio patiekalo mėsytė tokia visa sultinga, byranti, aromatinga, kad net saldu nuo skanumo fantazijos." Šis patiekalas dar vadinamas "PERIGUEX" - kas ir reiškia "PARYŽIETIŠKAS"

      13.00 €
  • Desertai

    • UNTOLD sūrio pyragas

      Amerikiečiai labai bijo riebalų, tačiau visai nebijo cukraus, todėl jo deda visur labai daug. Mes, europiečiai, visgi cukraus dedame mažiau.

      5.00 €