Mykolo 4

Mykolo 4

Įvertinimas(1243)

Adresas

Šv. Mykolo g. 4, Vilnius

Telefonas

8-688-22210

Darbo laikas

  • Pir 12:00
    -
    23:00
  • Ant 12:00
    -
    23:00
  • Tre 12:00
    -
    23:00
  • Ket 12:00
    -
    23:00
  • Pen 12:00
    -
    23:00
  • Šeš 12:00
    -
    23:00
  • Sek -
    -
    -

Dienos pietūs

12:00 - 16:00

Mykolo 4 meniu

  • Užkandžiai prie vyno

    • Lietuviškų sūrių rinkinukas su namų gamybos svogūnų džemu

      9.00 €
    • Pekorino sūriu įdarytos datulės su šonine

      6.00 €
    • Marinuotos alyvuogės

      4.00 €
    • Traškios kiaulės ausų juostelės su totorišku padažu

      5.50 €
  • Užkandžiai

    • Žaliosios salotos su ožkos sūrio putėsiais, mini burokėliais ir avietėmis

      Green salad with goat’s cheese mousse, baby beetroot, raspberries / Салат с муссом из козьего сыра, мини маринованной свеклой, малиной.

      7.00 €
    • Kepta silkė su žemoje temparatūroje paruoštu salieru, burokėlių geliu, morkų traškuma ir obuolių-garstyčių putėsiais

      6.00 €
    • Krosnyje keptų daržovių ir kale kopūsto salotos su svieste keptomis burnočio sėklomis bei moliūgų padažu

      7.00 €
    • Žaliosios salotos su žemoje temperatūroje paruošta ožkiena ir jogurto padažu

      9.00 €
  • Sriubos

    • Vištienos sultinys su koldūnais, įdarytais baravykais ir vištiena

      6.00 €
  • Pagrindiniai patiekalai

    • Žemoje temperatūroje paruošta ėrienos karka, grilyje keptomis daržovėmis, dūmo skonio bulvių piure bei porto vyno padažu

      25.00 €
    • Įdaryta putpelė (su malta vištiena, pistacijomis ir trumų aliejumi) su sviestinio moliūgo piure, eringi grybų traškučiais bei grybų ir porto vyno redukcija

      18.00 €
    • Upėtakio file su saldžių bulvių piure, špinatų tyre bei citrinų kremu

      15.00 €
    • Virtiniai su ožkos sūrio ir žirnelių įdaru, patiekiami su jogurtu ir žolelių pagardu

      13.00 €
    • Zrazas (jautienos išpjova įdaryta špinatais, vytintu kumpiu ir pomidoru), patiekiamas su mini bulvėmis ir karamelizuotomis morkomis bei raudono vyno padažu bordelaise

      18.00 €
  • Desertai

    • Burokėlių ledai su medaus pyrago trupiniais ir tirštinto pieno padažu

      6.00 €
    • Šokoladinis fondantas su morela vyšnių padažu ir morengais

      6.00 €