Restorano „SAULA“ valgiaraščiu pristatome Jums kūrybišką, sezoninę, modernią lietuvišką virtuvę, kurioje naudojami vietinių ūkininkų Lietuvoje užauginti / pagaminti pieno, mėsos, žuvies bei kiti produktai, kuriais mes didžiuojamės.
Restorane „SAULA“ kepame duoną, verdame džemus ir tyres, patys auginame prieskonines žoleles savo darže.
Restorano „SAULA“ aplinka – tai senųjų lietuviškų ženklų, simbolių, elementų atspindys šiuolaikiniame modernaus stiliaus interjere. Baldai pagaminti iš lietuviško ąžuolo, šviestuvai – tradicinio šiaudinio sodo interpretacija, padavėjų prijuostės – lietuvių dizainerių kūryba... XVI–XVII a. LDK laikotarpiu šiose patalpose buvo įsikūrusios Mažoji Gildija ir Pirklių Gildija. Aplink jas virė gyvenimas – pirklių parduotuvėlės, sandėliai (vadinami „imbarai-ambarai“), amatininkų dirbtuvėlės, karčiamos, turgūs.