Įvertinimas(276)
8-5-2031228
Dienos pietūs
12:00 - 14:00Nuo 2014 m. didžiuojamės savo kepsnių kokybe ir skoniu. Jautiena iš Šiaurės ir Pietų Amerikos, Australijos, veršiena iš Vokietijos, „Duroc“ kiauliena iš Prancūzijos, ėriena iš N. Zelandijos ir Airijos, kukurūziniai viščiukai iš Prancūzijos – visa mėsa mums tiekiama pasaulyje pripažintų tiekėjų.
Mūsų jūrų gėrybių meniu pasididžiavimas – aštuonkojis. Jis gaminimas labai preciziškai, verdamas tiek laiko, kiek turi svorio, pakepamas ant grotelių. Sugautas Atlanto vandenyne, mus pasiekia nešaldytas, šviežutėlis „ant ledo“, kaip ir kitos jūros gėrybės ar žuvis. Neretai gauname ir išskirtinės žuvies, kurios rasite tik atvykę į „The Town“ – mūsų šefai nuolat mėgsta paruošti ką netikėto.
„The Town“ savaitgalių pusryčiai – itin pamėgti šeimų (ir ne tik dėl garsiųjų varškėtukų!). Benedikto kiaušiniai su mūsų sūdyta lašiša – vis dar neatsivalgomi! O prie jų patiekiamos lašišos marinatas gaminamas pagal ypatingą šefo receptą su šlakeliu konjako. Bandeles, beje, kepamės tik iš savos tešlos.
Priimame užsakymus renginiams ir šventėms Jūsų pasirinktoje vietoje.